Betaling


Als u iets bij slagroomspuit.nl bestelt, kunt u zelf kiezen op welke manier u betaalt.


Betaalmethode

      Prijs

IDeal gratis
Bankoverschrijving*  gratis
Creditcard gratis
Visa gratis
American Express gratis
Mister Cash gratis
Betaalmethode

Prijs

  Billink

      €1,50
Paypal gratis
Rembours  12.50
Sofort gratis
Giropay gratis
* Als u gebruik wenst te maken van bankoverboeking dan krijgt u automatisch een e-mail met onze bankgegevens. Zodra wij het geld binnen hebben zullen wij de bestelling opsturen.

iDeal

Doet u aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank. U heeft hier geen speciale software voor nodig.

 

Bankoverschrijving

Als u kiest om via een bankoverschrijving te betalen dient u na het doen van uw bestelling zelf het bedrag op de bankrekening van J&S Webshops BV over te maken. Het is hierbij belangrijk dat u het ordernummer van uw bestelling vermeldt.

Naam: J&S Webshops BV

IBAN: NL50SNSB0927263483

BIC: SNSBNL2A

Achteraf betalen met Billink

Betaalt u liever achteraf wanneer u de producten thuis heeft ontvangen? Dat kan via Billink. U kunt gemakkelijk achteraf betalen middels een factuur. Deze service kost 0,95 extra. Let wel: Billink kan alleen gebruikt worden voor orders tot 100 euro. 

 

Creditcard

Ook betalen met creditcard is bij J&S Webshops BV helemaal gratis. Zodra we uw creditcard betaling gecontroleerd hebben sturen we uw bestelling op. Uw creditcardgegevens worden altijd beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

 

 

PayPal

Als u een Pay Pal account heeft kunt u ook veilig uw creditcard of bankoverschrijvingen regelen met alleen uw e-mailadres. Super snel en super makkelijk, en altijd gratis bij J&S Webshops BV.

 

 

Rembours

Wilt u er zeker van zijn dat u pas betaalt als u het bestelde product in uw handen heeft, dan kiest u voor betaling onder rembours. Dit is niets anders dan betalen aan de deur. Bij PostNL kunt u alleen gepast betalen in cash. Voor deze optie zijn wij helaas wel genoodzaakt €12,50 in rekening te brengen.

 

 

Bestellen vanuit het buitenland, bijvoorbeeld met Mister Cash

Indien u een bestelling wilt doen vanuit het buitenland kan dit door bijvoorbeeld een bankoverschrijving, maar vanuit België is het ook mogelijk dit te regelen via Mister Cash. Het systeem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDeal.

| Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2018
Copyright © 2016-2018 - Email: [email protected]
Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden | Privacy statement