Hoe komt Slagroomspuit.nl aan kwalitatief goede, maar onbekende producten?


Wij zijn begonnen in 2008 en hebben ondertussen jarenlange ervaring in het verre Oosten. Met vallen en opstaan hebben we veel geleerd over zakendoen in China. Ondertussen zijn we vele etentjes en “vriendschappen” verder en hebben we de juiste relaties kunnen opbouwen die het voor ons mogelijk maken om de beste producten aan te bieden.

Daarbij hebben we een eigen kantoor in China waar Nederlands personeel alle producten uitgebreid test naar Nederlandse maatstaven. Alleen de producten die als beste uit de bus komen worden opgenomen in ons assortiment. Wist u dat gemiddeld 8 van de 10 producten worden afgekeurd? De conclusie is dat er zeker kwaliteit te vinden is in China maar dat je wel hier je bedrijf op moet afstemmen.
 

Naast China ook goede producten uit de rest van de wereld.
 

Ons team zoekt ook in de rest van de wereld naar leuke merken die aan onze prijs-kwaliteitsverhouding voldoen. Zo zijn er onder andere Amerikaanse en Duitse merken die minder bekend zijn dan de grote A-merken maar die in onze ogen een heel goed aanbod hebben. Dit geldt bijvoorbeeld voor smartphone hoesjes. Vaak zitten hier hele leuke en creatieve ontwerpen bij die nergens anders te vinden zijn.

| Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2018
Copyright © 2016-2018 - Email: klantenservice@slagroomspuit.nl
Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden | Privacy statement