Hoe kan het dat de prijzen bij Slagroomspuit.nl zo laag zijn?

Onbekende merken van hoge kwaliteit.

Wij bieden alternatieven voor dure A merken. De beste Chinese merken bieden vaak eenzelfde kwaliteit als de A merken die bekend zijn in het Westen. Het verschil is dat deze Chinese merken minder uitgeven aan marketing en lagere prijzen hanteren voor hun doelmarkt: China. Hierdoor kan een product veel goedkoper worden aangeboden!

Het succes van Huawei en Lonovo is een voorbeeld van Chinese merken die een Europees A merk geworden zijn. Vele merken zijn dit echter niet maar hebben wel een vergelijkbare kwaliteit te bieden. Hierin is Slagroomspuit.nl gespecialiseerd. Waarom meer betalen dan nodig?

Geen marketingkosten.

Meer dan 70% van onze klanten komt rechtstreeks naar onze site. Mensen bereiken onze site doordat we zijn aangeraden door vrienden. Of doordat we gevonden worden in Google. Wij steken geen geld in dure reclame campagnes. Ons geld gaat naar producten testen en zo goed mogelijk inkopen in China.

Geen social media afdeling.

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een aantal mensen in dienst voor de social media afdeling. Hier geloven wij niet in! Voor ons is het vele malen efficiënter om u via email, telefoon of whatsapp te woord te staan. Wij zorgen er liever voor dat u tevreden bent over onze producten, prijzen en service dan over onze berichten op Facebook en Twitter.

Geen winkel, wel ophalen.

Wij hebben geen grote winkel dat allerlei hoge kosten met zich mee brengt. En dat ziet u terug in onze prijzen. Het is wel mogelijk om uw product op te halen en te bekijken bij ons op kantoor in Amsterdam.

Grote inkoop, lage marges.

Wij kopen zo groot in dat ook andere retail, webshops en groothandels ons weten te vinden. Dat is een voordeel voor de klant. Want hoe groter wij kunnen inkopen, hoe lager de prijzen!

Geen tussenpersonen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het Verre Oosten en hebben veel tijd te geïnvesteerd in het maken van de juiste connecties. Hierdoor hebben wij niet te maken met tussenpersonen maar bestellen wij direct bij de producent.

Tevreden klanten = weinig retour.

Wij geloven in kwaliteit en service. Doordat mensen tevreden zijn over onze producten wordt er weinig retour gestuurd. Dit scheelt in reparaties, verzendingen en allerlei andere bijkomende kosten.

| Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2018
Copyright © 2016-2018 - Email: klantenservice@slagroomspuit.nl
Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden | Privacy statement